Kennismakingsgesprek
Kennismakingsgesprek
Kennismakingsgesprek

JCI biedt je een unieke gelegenheid om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. Wat je erin stopt komt er dubbel en dwars uit. Een unieke manier om jezelf verder te ontwikkelen, je netwerk te...

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

JCI biedt je een unieke gelegenheid om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. Wat je erin stopt komt er dubbel en dwars uit. Een unieke manier om jezelf verder te ontwikkelen, je netwerk te verbreden en een buitengewoon goede en gezellige tijd te hebben.

 

JCI Volcke Rack bestaat uit een enthousiaste groep jonge ondernemende en leidinggevende mensen met verschillende achtergronden en beroepen. Gericht op netwerken, business, training, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. Ben je ambitieus, energiek en betrokken in Moerdijk en omstreken? Wil je jezelf verder ontwikkelen en kunnen wij ook wat van jou leren? Word dan lid van JCI Volcke Rack! Ben je tussen de 18 en 40 jaar en geïnteresseerd?

Doe dit product in je winkelwagen, laat daarmee je gegevens bij ons achter. Wij nemen vervolgens contact met je op en vertellen je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag meer over JCI.