Leden

Onze leden stellen zich voor

JCI Volcke Rack is een leuke dynamische groep van jonge ondernemende mensen tot 40 jaar. De leden van JCI Volcke Rack stellen zich voor.
 

Jenny de Werd, Rabobank Accountmanager Bedrijven

Lid zijn van JCI Volcke Rack betekent voor mij verbreding van mijn horizon, kennis en netwerk met een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid en inzet voor lokale goede doelen.

Lid sinds: 14-12-2018

Bobbie de Goeijen, Eigenaar Kitelight Products

Ik werd lid van JCI Volcke Rack om verschillende redenen, zoals meer betrokkenheid bij lokale activiteiten, het ontwikkelen van jezelf door verschillende inzichten van andere ondernemende personen op een meer informele manier, het vegroten van mijn netwerk en last but not least, het opzetten van verschillende soorten activiteiten in de gemeente Moerdijk

Lid sinds: 08-06-2020

Annoeska Pals, Advocaat vastgoedrecht en ondernemingsrecht, Van Gelder Advocaten

Met en van elkaar leren, en dat met jonge ambitieuze ondernemende professionals. Ook dragen we eens ons steentje bij aan de lokale maatschappij. Dat maakt dat ik trots ben om van deze gezellige club lid te zijn!

Lid sinds: 12-12-2016

Martijn van de Corput, Pricing Manager, HOYER Global Transport

Als eerste is de onderlinge sfeer tussen de leden is goed. Wat het ook leuk maakt is dat de kamer probeert gedurende het jaar meerdere interne of externe activiteiten te organiseren zoals bijvoorbeeld een training, een activiteit of een lezing. Ook krijg je de mogelijkheid te werken aan persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld in het bestuur plaats te nemen of bij een evenement een rol op te nemen die niet in direct je comfortzone ligt.

Lid sinds: 01-01-2014

Jolanda Veldman, strafrechtadvocaat

JCI Volcke Rack is een leuke groep mensen waar je je direct thuis voelt, persoonlijk vind ik dit erg belangrijk. Een hechte groep waar iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan het organiseren van evenementen voor lokale goede doelen. Juist doordat we zo’n hechte club zijn, kan je veel van elkaar leren en werk je met iedereen wel een keertje samen.

Lid sinds: 14-12-2018

Jeffrey van Dorst, Tenderstrateeg,  Tenderteam

JCI Volcke Rack is een gezellige en ondernemende groep jonge professionals. Als lid van JCI Volcke Rack ben je lokaal betrokken en heb je een unieke gelegenheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We leren van elkaar, met elkaar en je vergroot je netwerk.

Lid sinds: 13-12-2019

Inee Andreae, eigenaar Autobedrijf Andreae

JCI Volcke Rack is een gezellige club jonge ondernemende mensen. Ieder met een andere achtergrond en doel. Hierdoor leer je veel van elkaar en kan je op een veilige manier jezelf verder ontwikkelen en andere helpen zich ook te ontwikkelen. Dingen organiseren vind ik erg leuk en als er dan ook nog geld is om aan een goed doel te schenken is dat nog leuker.

Lid sinds: 10-06-2009

Niels van Stek, eigenaar Van Stek Solutions Domotica & A/V Control

Ben lid geworden van JCI Volcke Rack vanwege (lokale) maatschappelijke bijdragen en de leerzame trainingen en een gezellige club waarbij je ook je eigen ontwikkeling kan bijspijkeren samen met het team. Daarnaast kan je veel van elkaar leren omdat iedereen een andere toevoeging aan het team inbreng.

Lid sinds: 14-06-2017


Peter Dalemans, Dalemans Timmerwerken

JCI Volcke Rack is een leuke club mensen waar je van elkaar veel kan leren. Daarnaast dragen we ook een steentje bij aan vooral lokale goede doelen.

Lid sinds: 01-11-2018

Marieke van Zuilichem, mede eigenaar gespecialiseerde fysiotherapie van Zuilichem B.V.

Een gezellige club van verschillende persoonlijkheden en afkomstig uit diverse vakgebieden, waarbij je jezelf op persoonlijk vlak kunt ontwikkelen en op een informele manier gebruik kunt maken van de kennis en kunde van de andere leden.

Lid sinds: 24-04-2013

Marloes Heijligers, eigenaar Heijligers Installaties B.V.

JCI Volcke Rack is een gezellige, leerzame en enthousiaste club met jonge mensen. Ik vind onze bedrijfsbezoeken of presentaties van onze leden altijd erg leuk interessant; je ziet zo eens iets anders dan je eigen werkomgeving en daar steek je altijd wat van op. Ik ben al lid sinds 2009 en sindsdien heb ik ook diverse bestuursfuncties mogen invullen, een mooie manier om ook jezelf te ontwikkelen.

Lid sinds: 01-07-2009

Bastin van Oers, eigenaar ZwembadenWebshop.nl

Ik vind het belangrijk om mijzelf in te zetten voor lokale goede doelen. Dit doen wij bij JCI Volcke Rack met een leuk team van enthousiaste ondernemende mensen. Ik krijg energie van alle bijeenkomsten en leuke evenementen die wij met elkaar organiseren!

Lid sinds: 01-11-2015Geen producten