Volcke Rally 2018
Volcke Rally 2018
Volcke Rally 2018

De onvergetelijke toertocht voor iedereen! Op zondag 16 september 2018 wordt door de Kiwanis samen met JCI Volcke Rack de inmiddels alweer zesde VolckeRally georganiseerd. Hoe ziet zo'n rally erui...

€ 98,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De onvergetelijke toertocht voor iedereen! Op zondag 16 september 2018 wordt door de Kiwanis samen met JCI Volcke Rack de inmiddels alweer zesde VolckeRally georganiseerd.


Hoe ziet zo'n rally eruit?

Deze autorally, of toertocht, is voor iedereen die zin heeft in een gezellig dagje toeren door West-Brabant. Samen met je bijrijder(s) en andere deelnemers geniet je van een schitterende route, waarbij we tussendoor ook nog eens zullen smullen van een goede lunch en ter afsluiting van een heerlijk buffet. Er worden geen specifieke vereisten gesteld aan de voertuigen, dus zowel klassieke als hedendaagse auto’s mogen deelnemen. De tocht start wederom in Zevenbergen en eindigt ergens in de buurt van Zevenbergen.

Voor wie zamelen we geld in?
De opbrengst van deze tocht komt in zijn geheel ten goede aan een nog nader bekend te maken (regionaal) goed doel. Zodra dit goede doel bekend is, zullen wij dat hier en op social media communiceren.

Hoe kan ik deelnemen?
Deelname aan de VolckeRally van zondag 16 september en kost €98,- per equipe van 2 personen per auto. Voor elke extra inzittende vragen wij een vergoeding van €30,- p.p. (kinderen t/m 12 jaar betalen €10,-). Vul het inschrijfformulier hier in, en wij sturen u de factuur plus aanvullende informatie toe.

Voorgaande edities
Zoals gezegd is dit alweer de zesde VolckeRally. En daar zijn we best trots op! Wil je een goede indruk krijgen van voorgaande edities? Bekijk het verslag van de VolckeRally 2017.

Contact
Vragen, opmerkingen of suggesties over dit onvergetelijke evenement? Stuur dan een mailtje naar Adriaan de Kinkelder.