Wereldhandelsspel op eigen locatie
Wereldhandelsspel op eigen locatie
Wereldhandelsspel op eigen locatie

Wereldhandelsspel op uw eigen locatie Wilt u het Wereldhandelsspel inzetten voor bijvoorbeeld een teambuilding activiteit, netwerkevenement, verenigingsavond, kennismakingsbijeenkomst, presoneelsbi...

€ 35,00
Prijs per per persoon

 

Aantal: 
Bestellen

Wereldhandelsspel op uw eigen locatie

Wilt u het Wereldhandelsspel inzetten voor bijvoorbeeld een teambuilding activiteit, netwerkevenement, verenigingsavond, kennismakingsbijeenkomst, presoneelsbijeenkomst of als ectieve start van cursus of tijdens een diner? Dit kan allemaal met het Wereldhandelsspel.

JCI Volcke Rack verzorgt voor u het gehele programma van kick-off, speluitleg tot prijsuitreiking. Wij zorgen voor een opgeleide gameleader en spelleiders die het spel op vrijwillige basis begeleiden. Ook nemen wij leuke attributen mee ter aankleding.

Minimum aantal deelnemers 20
Maximaal aantal deelnemers 48

Bij het Werelendhandelsspel op uw eigen locatie is het belangrijk dat u een ruimte ter beschikking heeft van ongeveer een 60 m2 met een 12 kleine tafeltjes (of sta tafels) voor de deelnemende landen en 2 normale tafels van ongeveer 160 x 80 cm voor de bank en het IMF. 

Vul bij aantal het verwachtte aantal deelnemers in. De opbrengst van het Wereldhandelsspel komt ten goede aan 'Elemental water foundation'. JCI Volcke Rack ondersteund als serviceclub diverse goede doelen.